Presserummet
Del
Presserummet
Håndbolddamerne

Storsejr til de danske U17-piger

Det blev til to sejre i træk, da det nye U17-landshold i denne uge testede niveauet mod Sverige. Torsdag aften endte med en storsejr på 27-16

Efter gårsdagens hjemmebanesejr i årgangens debutlandskamp mod Sverige på 30-23, skulle U17-pigerne torsdag aften over sundet og gæste de svenske modstandere i Bjärred. Her blev det til endnu en stor dansk sejr, 27-16 efter dog at have haltet efter 10-11 ved pausen.

"Vi havde ikke den bedste optakt, da vi skulle være tidligt ude af værelserne i morges og dermed har haft meget ventetid," indleder landstræner Flemming 'Tuborg' Larsen.

"Til trods herfor dækkede vi kollektivt meget fint op, men med nogle individuelle udfald undervejs. I første halvleg haltede vi dog i angrebet, hvor vi ikke var direkte nok, men det fik vi rettet op til anden halvleg, hvor vi gik mere direkte mod mål i både angrebs- og kontraspillet."

God base at arbejde ud fra
Flemming 'Tuborg' Larsen har fået meget ud af denne første samling med årgangen.
"Samlingen har givet en god base at arbejde ud fra, og vi har en god fornemmelse af, hvor vi skal lægge niveauet, næste gang vi ses. Vi ved nu, hvor spillerne er fysisk, teknisk, taktisk - og delvist også mentalt," afrunder landstræneren, der ser frem til næste samling i slutningen af november, hvor han kommer til at indkalde en stor trup til samling.

Vælg forbund

Luk