Presserummet
Del
Presserummet
Børn og Unge

Stort symposium diskuterer børnehåndbold

Tidligere landsholdsspillere Jesper Jensen og Rikke Nielsen er blandt foredragsholderne, når DHF sætter fokus på børnehåndbold med symposium den 14.-15. oktober i Vildbjerg.

Op mod 100 børnehåndboldtrænere og klubformænd mødes med landsholdsspillere og DHF-repræsentanter for at diskutere børnehåndbold.

Over to dage bliver deltagerne præsenteret for forskellige spændende oplægsholdere med stor passion for børnehåndbolden, og oplæggene kombineres med debatter, erfaringsudveksling og praktiske lektioner med medier.

Vorup fB sender 12 trænere og hjælpere

Blandt tilmeldingerne finder vi blandt andet flere familiemedlemmer fra Vorup. Ifølge de østjyske gengangere er der ingen tvivl om, at klubben får værdi for pengene.

”Du skal kigge på, hvad du får med. Her får du jo ikke kun én underviser, men rigtig mange. Du kommer hjem med så meget inspiration og nye måder at gøre tingene på. Derudover er det helt unikt at få muligheden for at høre, hvordan andre klubber gør i den helt anden ende af landet,” fortæller Ann Rønne, U-12 pigetræner i Vorup fB.

Vorup fB havde syv repræsentanter afsted i 2015, og har opjusteret til hele 12 trænere og hjælpere denne gang lige fra U-8 til U-14.

”Når vi var så mange afsted, var det let at få spredt alle de gode input i klubben efterfølgende. Derudover er det jo bare vildt hyggeligt og godt socialt at være en større gruppe,” smiler Ann Rønne, som udover trænerrollen er medlem JHF Kreds 4 BUU udvalg.

Der ydes refusion til kursusdeltagelse for frivillige i flere kommuner - heriblandt Randers Kommune.

To tips til programmet

Fredag aften rundes af med en diskussion, hvor tidligt børn skal træne tre gange om ugen, til udlandsstævner og have fællesspisning med det modsatte køn. Oplæg ved Søren Simonsen, udviklingschef i DHF. 

Vælg forbund

Luk